Inloggen  |   Winkelwagen

Home Diensten Webshop Projecten Onze merken Contact
Intro pagina > Projecten

Onze projecten die opgeleverd zijn

Door de jaren heen, heeft ACTG diversen projecten mogen realiseren.
Om u een beeld te geven wat wij allemaal voor u kunnen doen, hebben wij deze pagina voor u aangemaakt, zodat u daar een goed beeld van hebt.

Sail Amsterdam 2005 evenementenzender (20-08-2005)
Tijdens dit schitterende Maritieme evenement van 17 tot en met 22 augustus 2005 heeft ACTG de eerste Sail Amsterdam evenementen zender opgestart en gerund.
Lees meer

Wie is de Mol junior Zwolle Avro Televisie (17-05-2008)
In de nazomer van 2007 werden in Zwolle de opnames gemaakt van Wie is de Mol junior 2008.
Lees meer

Restaurant De Smoezer Apeldoorn (15-07-2009)

Een specialiteit van ACTG is het meedenken en bedenken van elektronische oplossingen.

De heer Hoogervorst van restaurant De Smoezer uit Apeldoorn kwam bij ons met de vraag of er een oplossing te bedenken was om aan gasten aan te geven hoe druk het in het restaurant is. Vaak staan er veel auto's op de parkeerplaats omdat De Smoezer een "meetingpoint" is voor veel gasten. De bestuurders van 4 auto's kunnen best samen aan 1 tafeltje zitten. Samen met het team van de Smoezer hebben we een oplossing gerealiseerd. Het verkeerslicht wat aangeeft hoelang de wachttijd is in het restaurant. Achter dit verkeerslicht zit een behoorlijk stukje elektronica.

Lees meer

Nieuwe zendinstallatie Omroep Amersfoort (24-09-2009)
De oude zendinstallatie op 107.9 FM was sterk aan vervanging toe.
Lees meer

Stemmenbank Nijmegen (26-10-2009)

Levering en installatie van een complete digitale opnamestudio voor professionele stemmen.

Geleverd en geinstalleerd o.a.:
DHD digitale mengtafel, Mika microfoonarm, complete infrastructuur.  

Lees meer

Infrastructuur Deventer Televisie (22-11-2009)
Aanleg en levering complete infrastructuur nieuwe radio en TV onderkomen van de lokale omroep in Deventer.
Lees meer

Geluidsinstallatie Eetcafe De Engel (01-03-2010)

In maart van dit jaar heeft ACTG een complete geluidsinstallatie geleverd in het nieuwe eetcafe aan de de Dorpsstraat in Beekbergen. Eetcafe De Engel is gevestigd in het voormalige pand van cafe 't Susterhuys. Dit pand werd enkele jaren geleden voor een groot gedeelte verwoest door brand. Inmiddels is het pand weer helemaal opgebouwd en runt Remco de Jong het nieuwe eetcafe.

De geluidsinstallatie is hoogwaardig uitgevoerd en is voorzien van een audiobegrenzer. Deze is door ACTG samen met de gemeente Apeldoorn ingeregeld. Hierdoor wordt geluidsoverlast door de audioinstallatie voorkomen.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje bij Eetcafé de Engel aan de Dorpsstraat 9 in Beekbergen.

Lees meer

Bezoek aan de fabriek van Berker in Duitsland (23-04-2010)

Eind april 2010 zijn wij op uitnodiging op werkbezoek geweest in de fabriek van Berker schakelmateriaal en domotica in Ottfingen Wenden Duitsland.
In 2 dagen tijd zijn wij weer helemaal up to date gebracht over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schakelmateriaal en domotica. Met name is er veel gesproken over de Berker KNX EIB systemen.

Berker produceert vele soorten schakelmateriaal waaronder de populaire S1 serie en de chique glas serie. Ook levert Berker huisautomatiseringssystemen (domotica).

Wilt u meer informatie... u kunt ons hiervoor altijd benaderen. Demonstraties en productinformatie zijn op verzoek mogelijk.

Lees meer

Reparatie Hecom HF apparatuur (04-06-2010)
Ondanks dat het merk Hecom in 2008 ter ziele is gegaan repareert ACTG nog regelmatig Hecom apparatuur van diverse omroepen in Nederland.
Lees meer

Barix onderhoud en update bij Ziggo (29-07-2010)

ACTG heeft al veel Barix Instreamers en exstreamers in Nederland geplaatst en geconfigureerd.
 
De computertechnieken staan niet stil en daarom is het raadzaam om geregeld de instreamer en exstreamer te voorzien van een onderhoudsbeurt om de optimale prestaties te blijven houden.
Ook bij Barix staan de ontwikkelingen niet stil. Nieuwe firmware en bootloader software zijn geregeld beschikbaar voor Barix producten. De laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van muziek noodvoorziening via USB. De USB stick schakelt in zodra de verbinding met de studio wegvalt.

ACTG kan ervoor zorgen dat uw Barix producten up to date blijven en dat alle mogelijkheden uit de apparatuur gehaald wordt.

Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Lees meer

ACTG bij Autorodeo Wilp Achterhoek (15-08-2010)

In de ACTG rode kleur reed Maarten Tromp mee met de autorodeo 2010 in Wilp Achterhoek. Een Opel Astra uit 1996 met een 1600 CC motor. De auto was volledig bestickerd met ACTG stickers en was door ACTG her en der gemodificeerd.

Maarten reed bijzonder goed in deze klasse en na de race reed de auto nog steeds. Op naar de volgende autorodeo in 2011.

Op de foto ziet u onze promotie dame.

Lees meer

Delphior Apeldoorn (01-10-2010)

Delphior Apeldoorn is een trainingsbureau voor medezeggenschap. Na ruim 5 jaar was het tijd voor een grondige verbouwing in de kantoren van Delphior in Apeldoorn.

Betrouwbaarheid en snelheid waren de kernwoorden voor de nieuwe infrastructuur in de kantoren van Delphior. ACTG heeft dit project in volle tevredenheid gerealiseerd.

Hoogwaardige materialen van Niedax (wandgoten), Lexcom (data) en Peha schakelmateriaal zijn toegepast in het project.

Lees meer

Vuurwerkshow Robin Hood 2010 (12-12-2010)

Zondagavond 12 december heeft ACTG in samenwerking met DSA Disco Service Apeldoorn het geluid en de presentatie verzorgt bij de spectaculaire vuurwerkshow van Robin Hood in het centrum Apeldoorn.

 

Lees meer

Bollo huis Landal Greenparks uitgelicht met led. (08-03-2011)

In opdracht van Landal Greenparks Miggelenberg in Hoenderloo heeft ACTG het Bollo huisje uitgelicht met de nieuwste techniek Led verlichting.

Het Bollo huisje wordt uitgelicht met 3 spots die voorzien zijn van een nieuw type led lamp. De verlichting gaat automatisch aan zodra het schemerig wordt.

Om het huisje en de objecten goed uit te kunnen lichten, is ongeveer 200 Watt aan gloeilampvermogen nodig. Door het toepassen van deze nieuwe generatie ledlampen wordt het verbruik gereduceerd tot maar liefst 36 Watt. Een besparing van ruim 70%.

 

Daarnaast is de levensduur van de ledlamp is 20 tot 25 keer langer dan van een gewone gloeilamp.

 

Om het geheel sfeervol te doen overkomen is gekozen voor een warmwitte ledlamp van 3000 K.

Lees meer

Nieuwe studio Melvin Jakobs Productions (30-08-2011)

Afgelopen weken is de nieuwe studio voor Melvin Jakobs Productions in Rhenen door ons gerealiseerd. De oude studio is na 20 jaar gebruik volledig ontmanteld. Het nieuwe hart van de studio wordt gevormd door een TOFT ATB16 mengtafel.

Als audio editsysteem wordt een nieuw systeem van Sadie gebruikt.

Lees meer

Led armaturen voor flat portieken Apeldoorn (23-02-2012)

Ondanks heeft ACTG de opdracht gekregen om diverse portieken en gallerijen in Apeldoorn te voorzien van nieuwe energiezuinige Led armaturen.

Lees meer

Nieuwe antenne installatie omroep Veenendaal (15-04-2012)
Afgelopen weekend is na ruim 20 jaar trouwe dienst de antenne installatie van de lokale omroep Stichting Radio en Televisie Veenendaal (RTVV) vervangen door een nieuw antennesysteem. De installatie is geleverd door ACTG uit Apeldoorn en in samenwerking met Midland FM afgelopen zaterdagochtend geplaatst. De oude antenne installatie bleek bij inspectie nog maar voor de helft te functioneren. Met behulp van een kraan en goede kraanmachinist kon de installatie in de vroege uurtjes van de zaterdagochtend worden vervangen. De werkzaamheden begonnen met een aantal stevige en koude regenbuien maar na een kleine 2 uur goed doorwerken, scheen als beloning de zon. Omstreeks half 11 was de zender weer in volle sterkte in de gehele regio van Veenendaal te ontvangen. De frequentie 104.9 MHz wordt gedeeld met uitzendingen van Midland FM en STILOK. Info via ACTG
Lees meer

Vervanging oude verlichting Primera door led (09-10-2012)
Na 15 jaar trouwe dienst heeft ACTG bij Primera Pijpers in Apeldoorn de halogeen verlichting vervangen door led verlichting met een warme lichtkleur.
Lees meer

Nieuwe antenne installatie voor B-FM Zutphen (18-10-2012)

De klacht was dat het ontvangst in de gemeente Zutphen steeds slechter werd en dat er behoorlijk veel zendvermogen retour in de zender kwam. Aangetroffen werd een zwaar verouderde antenne installatie met een afgebroken connector en water in de kabels.

 

Lees meer

Renovatie & herstel verlichting Irish Pub Finnegan's (11-11-2012)
Inmiddels is het alweer 13 jaar geleden dat Irish Pub Finnegan's haar intrek vond in het voormalige La Bordelaise en Swing pand. Na deze intensieve en succesvolle 13 jaar was het tijd om diverse verlichting een goede onderhoudsbeurt te geven.
Lees meer

Levering CD spelers RTV Veluwezoom (04-03-2013)
In veel radiostudio's worden nog veel CD spelers gebruikt. Zo ook bij RTV Veluwezoom in Eerbeek gemeente Brummen. ACTG leverde daar een nieuwe CD speler aangepast op de faderstart van de Dateq mengtafel.
Lees meer

Verhuizing radiostudio Reformatorische Omroep (15-07-2013)
Wij hebben de studio van de Reformatorische omroep in Juli verhuist van de oude locatie in Voorthuizen naar een nieuw onderkomen in Nijkerk.
Lees meer

Levering Newtek Tricaster 455 systeem (01-09-2013)
Voor e-learning toepassingen hebben wij aan Uitgeverij De Pythia een compleet nieuw Tricaster 455 systeem geleverd.
Lees meer

Schoolbel systeem met Barix platform (16-10-2013)
Tegenwoordig hebben veel schoolgemeenschappen diverse opleidingen onder 1 dak. Verschillende opleidingen houdt ook in dat er verschillende lestijdroosters gehanteerd worden. Barix biedt hierin hele mooie IP oplossingen. ACTG levert, installeert en configureert.
Lees meer

Nieuwe buitenverlichting Medisch centrum De Linie (02-12-2013)
Inmiddels waren de oude lampen al 1 voor 1 uitgevallen. ACTG heeft ervoor gezorgd dat er in de avond weer licht is rond en op het terrein.
Lees meer

Camerabeveiliging VVE (23-12-2013)
Beveiliging doormiddel van video wordt steeds belangrijker bij Vereniging van Eigenaren. 
Lees meer

Verlichting tandartsenpraktijk Klein Nagelvoort (28-02-2014)
Onlangs is ACTG benadert door tandartsenpraktijk Klein Nagelvoort aan de Linie in Apeldoorn voor het oplossen van een verlichtingsprobleem. 
Lees meer

Zorg toegangssystemen (25-03-2014)
De laatste tijd krijgen wij steeds meer de vraag of er een goed alternatief is voor de kwetsbare sleutelkluisjes aan de buitenmuur bij zorgbehoevende cliënten. Wij kunnen u een goed alternatief bieden met diverse uitbreidingsmogelijkheden.
Lees meer

Locatie studio Plug and play (01-07-2014)

In de zomermaanden verzorgen veel lokale en regionale omroepen weer uitzendingen op locatie.

Het opbouwen van een studio kost vaak veel tijd. Iedere keer weer dezelfde stekkers erin steken.

ACTG kan de locatie studio volledig opbouwen met Multi connectoren waardoor men binnen 15 minuten On-Air kan .

Lees meer

Engineering op maat bij ACTG (21-08-2014)

De zomervakantie is weer voorbij en de tijd is weer aangebroken dat de scholen weer beginnen.

Op verzoek van een aantal scholen levert ACTG schoolbelsystemen. Digitaal via internet of nog gewoon analoog met een precisie tijdklok. 

Alles op de wens van de klant afgestemd.

Lees meer

Hoge beeldkwaliteit met HD camerasystemen (01-02-2015)
Levering van HD IP camerasystemen met super scherpe beeldkwaliteit. En overal op de IPAD, tablet of smartphone te zien.
Lees meer

lampen ombouwen naar led (05-06-2015)
Het pakket met led-verlichting wordt steeds groter. Ruim 2 jaar zijn we bezig geweest om een goed alternatief voor normale kopspiegellampen te verkrijgen.
Lees meer

Ziggo en UPC problemen (12-06-2015)

Veel abonnees van Ziggo en voormalig UPC ervaren problemen met het ontvangst van digitale radio en TV signalen.

Ook internet uitval is een veel gehoorde klacht. Vaak is de situatie bij de klant niet in orde.
Normale Ziggo CAI monteurs komen hier vaak niet uit. ACTG kan deze problemen volledig oplossen. Wij beschikken over hypermoderne meetapparatuur en kabelkeur gekwalificeerde materialen.

Lees meer

Storing in Ziggo signaal (29-07-2015)

Steeds vaker wordt ACTG ingeschakeld om een Ziggo storing probleem op te lossen. Deze klant heeft 3 monteurs van Ziggo over de vloer gehad die geen oplossing konden bieden. Gebrek aan kennis bij de monteurs is helaas het probleem. Een slecht functionerende (oscillerende) versterker was het grote euvel. Meteen hebben we de installatie opnieuw ingeregeld en voorzien van nieuwe connectoren. Weer klaar voor de komende jaren.

Lees meer

Meeluister verbinding voor zorginstelling (06-08-2015)

In de zorg is het belangrijk om patiënten in de gaten te houden. Zo ook in zorginstellingen voor dementerenden.

Van een klant was de specifieke wens om hun moeder in de gaten te kunnen houden. Echter, het gebouw is van zwaar gewapend beton. Een gewone babyfoon haalt maar enkele meters.

Speciaal voor deze toepassing hebben wij een meeluisterverbinding ontwikkeld. Geluid gestuurd. Geen geluid.. Geen verbinding.

Lees meer

Antenne werkzaamheden lokale omroep (24-10-2015)

Een jarenlange storing voor 95% opgelost.

Een te dunne coaxkabel gaf heel veel problemen bij een zendvermogen van 1000 Watt. Samen met het team van Achterhoek FM zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

Echter, de oude antenne blijkt ook niet optimaal te functioneren. Deze wordt binnenkort nog aangepakt.

Lees meer

Beveiligings werkzaamheden met Alphatronics (06-11-2015)

Actg installeert ook beveiligingssystemen over de grens. En Alphatronics laat ons nooit in de steek. De configuratie bestaat uit een mooie ML centrale. Met dit systeem kunt u ook een bericht naar uw telefoon laten sturen zodra het alarm afgaat en ook laten bellen naar een meldkamer.

Doormiddel van een App zijn veel zaken op afstand te monitoren en in en uit te schakelen.

Lees meer

Speciale antenne oplossingen (22-11-2015)

Een langere afstand overbruggen op 868 MHz is mogelijk met speciale antennes en goede bekabeling. Bijvoorbeeld voor weerstations en alarmsystemen. ACTG heeft hier perfecte oplossingen voor.

Lees meer

Multimedia in verzorgingstehuizen (01-07-2016)
Met de veranderende behoefte in de zorg worden zaken op multimedia gebied steeds belangrijker. De cliënt wil graag geïnformeerd worden over veel zaken.
Hiervoor past ACTG steeds meer narrowcasting toe. Doormiddel van een eigen digitaal TV kanaal geïnstalleerd in een Ziggo ontvanger, kan iedere bewoner kijken naar het TV kanaal van de zorginstelling.
Lees meer

Levering van compleet intercomsysteem (24-09-2019)

Lees meer